Over Voetbaltrip.nl
Wie is Voetbaltrip?

Voetbaltrip is een initiatief van Anko Tours BV en Zonvaart Reizen. Beiden behoren bij de Zonvaart Reisgroep.

De site speelt in op de groeiende vraag bij onze vestigingen over voetbalreizen naar diverse clubs en wedstrijden in de wereld.

Het antwoord op de vraag hebben wij gebundeld in deze website in samenwerking met Voetbalreizen.com.

Wie is Zonvaart Reizen?

Zonvaart Reizen is een onafhankelijke reisorganisatie waar alle soorten reizen samengesteld en gereserveerd kunnen worden.

Het kennisniveau en de service die de reisadviseurs bieden zijn bovengemiddeld dat blijkt wel uit de onderscheidingen die Zonvaart hiervoor heeft ontvangen.

Zo zijn zij uitgeroepen tot het Beste Reisbureau van Noord-Holland in 2015, 2012 en 2009, Leerbedrijf van het Jaar en hebben we de Reisadviseur van het Jaar in huis.

Stuk voor stuk prijzen waar we trots op zijn en een erkenning dat ons unieke scholingstraject met persoonlijke begeleiding, cursussen en studiereizen werkt en de klant dus optimaal wordt geadviseerd.

U wilt toch ook de fijnste vakantie voor de beste prijs!

Het begin

Begin jaren 60 startte het vliegen naar de vakantiebestemming in het buitenland en snel werd dit zeer populair.

Mallorca en het vaste land van Spanje waren toen het meest in trek.

Piet Kuijs sr. besefte als goed zakenman dat buitenlandse vakanties letterlijk een vlucht zouden nemen.

Daarom richtte hij in oktober 1964 Reis- en Passagebureau Zonvaart op en begon een piepklein reisbureau in de Burgemeester Mooystraat te Castricum, al snel gevolgd door een vestiging in Heerhugowaard.

Na enige jaren ontstond er een samenwerking met Reisbureau De Magneet in Beverwijk en Heiloo.

Toen Reisbureau De Magneet tijdens de grote fusiegolf in de reisbranche in het begin van de jaren zeventig in handen kwam van Holland International verliep de samenwerking minder soepel waarna werd besloten deze te beëindigen.

Vanaf dat moment kreeg de uitbreiding van Reis- en Passagebureau Zonvaart gestalte en werd lid van de Coöperatieve Vereniging Toerkoop Reisburo u.a.

Uitbreiding

Nadat eerst in Alkmaar (Winkelcentrum De Mare) en later in Uitgeest een filiaal werd geopend werden achtereenvolgens reisbureauvestigingen in heel Noord-Holland overgenomen.

De zakenreisafdeling, kreeg in 1999 een eigen locatie en ging zich presenteren onder de naam Toerkoop Zonvaart Business Travel.

Sinds het jaar 2001 is de naam van de Discount Travel Shop gewijzigd in Toerkoop Zonvaart Web & Callcenter en verzorgen we vanuit die locatie, voor alle vestigingen, de telefonische boekingen die buiten kantooruren worden gemaakt en handelen hier alle internetboekingen af die via zonvaart.nl gereserveerd zijn.

In 2003 werd Anko Tours in Haarlem ook onderdeel van de Zonvaart Reisgroep.

Familiebedrijf met grote uitstraling

Zonvaart heeft in 2012 het lidmaatschap van de coöperatieve vereniging Toerkoop opgezegd en is aandeelhouder geworden in de Veluwegroep BV.

Hierdoor is de toevoeging Toerkoop uit onze naam verdwenen en heten wij nu Zonvaart Reizen.

Zonvaart Reizen is nog altijd een familiebedrijf, bestuurd door Pieter Kuijs en zijn echtgenote Carla Kuijs-Bijman.

Een kleine staf en korte managementlijnen zorgen ervoor dat het reisbedrijf in de steeds sneller veranderende reisbranche van tegenwoordig nieuwe stromingen kan initiëren en snel kan reageren op veranderende situaties, natuurrampen en veiligheidsdreigingen.

 

Vakkennis

Zonvaart Reizen is officieel agent van alle betrouwbare reisorganisaties in Nederland en bijna alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Natuurlijk is Zonvaart Reizen lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

Naast de 15 vestigingen heeft Zonvaart Reizen een eigen zakenreisafdeling, een afdeling Groepen en Incentives, online activiteiten Vakantiereiscadeau.nl en Directopreis.nl en diverse touroperating-afdelingen Destinations, Anko Beursreizen, TopGolfReizen en BesteVakantieTop10.nl, met stuk voor stuk deskundige medewerkers die de reizen van onze zakelijke en touroperating cliënten behandelen.

Allround reisbureau

Inmiddels bestaat Zonvaart ruim 50 jaar, verzorgen we jaarlijks voor meer dan 100.000 mensen reizen vanuit vijftien vestigingen verspreid door Noord Holland.

Met bijna 100 medewerkers behoort Zonvaart Reizen vandaag de dag tot de top 5 grootste onafhankelijke reisagenten in Nederland.